mijn geile surinamse buur vrouw verhalen

we daarna in andere keren hebben gedaan vertel ik misschien nog wel als jullie dit leuk genoeg vonden. Ja zei ik de een heb dat en de ander heb dat weer niet. Niet lang daarna kwamen mijn dochter, buurmeisje en man thuis, alle drie opgetogen en in een heel goed humeur, terwijl hun sportieve prestaties niet zo geweldig waren geweest. Nog een keer, zei hij en ik draaide me weer om en bood hem mijn billen aan. Ik schrok een beetje maar hij zei kom op we weten dat we geen homo zijn. Toen zijn we zo in slaap gevallen en twee uur laten werden we wakker. Toen ze wat was bij gekomen zei ze ik ben nog nooit spuitend klaar gekomen het is werelds wat jij met mij doet. Ik dacht heel snel en toen ik me omdraaide keek ik in het lachende gezicht van onze Surinaamse buurman, die om het hoekje keek.

Even liet ik het op me inwerken, maar ze streelde mijn klitje zo lekker en eigenlijk vond ik het geil dat mijn gevoel van genot weer naar een hoogtepunt ging en ik voor de zoveelste keer die dag ontplofte. Weer kreeg ik een geilscheut. Ik liep naar het bed en stond naast haar en vroeg waarom ze dit deed. Ik moest boodschappen doen en iedere man zag ik als een neuker, ik voelde me geil en volgens mij straalde ik het ook een beetje. Even lag hij stil, maar toen trok hij zicht terug en keek tevreden naar mijn lekkende kut. Ik besefte dat ik overbluft was, draaide me om, liep de slaapkamer binnen, liet het jasje van me afglijden en ging ruggelings met gespreide benen op bed liggen. Ik droeg een kort ochtendjasje, had uit geiligheid geen slipje aangetrokken en had niet in de gaten dat ik met het zwaaien het jasje omhoog trok en mijn billen goed zichtbaar werden. En dat zal vaker zijn dan dat jij dat denkt.

Geile kont vingerende vrouwen
Getrouwde vrouw zoekt sex sijbekarspel
Geile duitse oudere vrouwen films
Jaumo man zoekt vrouw ede sex

Ik had mijn hand al aan mijn klit me vasthoudend aan de bank verwekte ik mijn eigen hoogtepunt. Ik voelde nu mijn eigen geil ook komen en daardoor voelde ik het langs mijn benen lopen en ik lekte op de grond. Hij pakte mijn heupen en begon me af te raggen. Mijn handen gingen als vanzelf naar mij kutje en ik voelde dat het alweer een beetje vochtig aanvoelde. Hij vertelde dat zijn meest geile fantasie was uitgekomen, neuken met zijn blanke buurvrouw.

Ik bleef gewoon op orgasme niveau, toen ze ophielden me te verwennen zakte ik in een roes weg. Ik zag dat ik gelijk met Roos het bereikte, ik wankelde nu toch wel en nog voor Roos en Sofie van hun neukers af waren, vertelde ik dat ik naar huis ging om de hele dag te slapen. Ik ging van John af en ging naast Roos liggen, John begreep het en even later lagen er twee vrouwen te genieten en de twee mannen, die genoten en probeerden hun orgasme uit te stellen. Inmiddels was zijn lul op oorlogssterkte, ik liet hem iets opschuiven en ik kroop voorzichtig op hem en liet me genietend zakken.