http www.sexmarkt.nl wachtwoord-vergeten

deze opties en klik op volgende. Als deze optie er niet staat, herstart dan de SmartLife-app en controleer of er een update beschikbaar. Dit doe je op de volgende manier: Open de KPN SmartLife-app en log eventueel uit zodat je het inlogscherm van de SmartLife-app ziet. Dat kopje koffie komt ook wel; ik zie het voor me, je spreekt.e.a af, bent een paar uur bezig manlief komt eerder thuis (gebeld door mevrouw in kwestie dat de klus bijna geklaard is) en dan mag je een hapje mee eten en daarna. Dit doe je door een smsje te laten sturen naar het telefoonnummer dat bij je Hotmail account geregistreerd staat, een e-mail te ontvangen op een ander e-mail adres dan je Hotmail account of een bericht te ontvangen op je Outlook app op je telefoon. Hier kunt u uw wachtwoord resetten met uw e-mailadres. Nu kan je een nieuw wachtwoord aanmaken en je Hotmail account weer gebruiken. Je komt dan op een pagina waar je kan kiezen voor de optie: Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

@Kristel : in natura uiteraard," amazing_idiot : zoooo! Heb jij een Hotmail account en ben je je Hotmail wachtwoord vergeten? Klik dan op andere tekens en je krijgt een nieuwe code te zien. En dan: "ja maar niks "ja maar".

Kan je de beveiligingscode niet goed lezen? Klik daarna op volgende. Op de pagina waar staat ik ben mijn wachtwoord vergeten, klik je op de optie Ik kan geen van deze opties gebruiken. Dat is triest he! Als u niet meer weet, welk email-adres u heeft gebruikt om u aan te melden, dan dient u contact met ons op te nemen via e-mail. Het is niet mogelijk om je wachtwoord op te vragen. Onder de balkjes waar je je e-mail adres en Hotmail wachtwoord moet invullen staat de zin: Heb je geen toegang tot het account? Je moet nu je identiteit bevestigen.

Je kan nu op twee manieren contact opnemen met Hotmail over je vergeten wachtwoord. Heb even zitten neuzen, even een voorbeeldje: Vrouw heeft auto kapot, wil in natura betalen. Vul hier het e-mailadres in die wordt gebruikt voor sexdates regio je KPN SmartLife-account. Gebruikersnaam vergeten, je gebruikersnaam voor de KPN SmartLife-app is je e-mailadres. Je hebt toch vast wel mensen in je vrienden/kennissenkring zitten die daar verstand van hebben, en dat even voor je willen fiksen tegen betaling van een kopje koffie en een koek?