druppel vrouwen geil onderin kutje

Ga van hak op de tak en rook het dak ervan. Te hoge dosis, opent de poort, en open de poort als de Opium doop loopt rond in mijn hoofd. Een korrel zand in de woestijn, zo slokt de menigte mij op, raak ik telkens weer bedolven. De druppel is tank dus ik tank zonder tank. Dikke spleuf frietzak, pak nog een taf. Dorstig van drank, de purpel en skank. Tok zegt mijn tikker, tik zegt mijn makker. Het was een tijdje stil op en eigenlijk zonder goede reden.druppel vrouwen geil onderin kutje

Download Druppel, a Coqtail concept. Ik ben een mens van vlees en bloed, een druppel in de oceaan, onherkenbaar in de golven. Een korrel zand in de woestijn, zo slokt de menigte mij op, raak ik telkens weer bedolven.

Geile vrouwen fotos, Ii zoek een geile vrouw voor een relatie,

En plas van de naft ik ben krank en wordt maf. Gedragen door het witte licht, Kom ik los van wie mij maakte, Knijpt de tijd z'n ogen dicht, Meer dan een schaduw in het witte licht, Met open ogen in de zon. Drank liters en bier in mijn glas. Ik word geboren in de bergen, Draag het water naar de zee, Maar waarom ben ik vergeten. Maar de dag is vannacht, belt de dokter van wacht. Met King Kong collosale ontwikkelingen, als we klappen hangt er geen stront aan de knikker 'k Zit op het punt dat de dronkenmansdans de bediening bedient van 't kompas. En dat loopt het fout. Daar hebben we 't toch over gehad? Over geklapt Ja dit is overgepakt De sticker die is overgeplakt Toverkracht Pakkapakka over de nacht Pak naar de bakker we gaan over de nacht 't Is krank-zinnig Zinnig is het niet, nee Outro 't Is 't is krank-zinnig Zinnig is het niet, nee 't. Een exotisch gebeuren, een smeulende meute, als wierookkringen mijn gedachten gaan kleuren. Past niet in de puzzel als een pas pas.