vrouw nog geiler maken

kreeg herman het elke keer weer behoorlijk moeilijk. Zelf ben ik van gemiddelde lengte in beide opzichten, als je begrijpt wat ik bedoel. Een beetje snot kwam mee uit zijn neus en ze kauwde op de harde stukjes. Als je haar weer zoent, kan je soms even met je hand over de vagina gaan, en haar daarmee plagen. Mijn vriend is 40 en zelf ben ik 30 jaar oud.

Mijn vrouw begon er over. Begin bijvoorbeeld eerst met de binnenste en buitenste schaamlippen en werk langzaam naar de clitoris toe. Ze praatte niet zoveel. Toch wel geil een trio! Die begon zachtjes: Ik lag s avonds in bed en zag toen een erotische film. Even voorstellen: Sandra en Arno, zij 45 en ik 43 jaar. "Kom meisje ga maar eens op de tafel zitten." Eefje deed braaf wat er van haar verwacht werd.

Ik word langzaam wakker en verblijf in dat schemergebied tussen nog slapen en wakker zijn. Ze nam een jeans en wilde een pashokje in stappen. Ik neem haar, naarmate de drank vloeit, steeds geiler in mij. Me vriendinnen waren nu wel erg benieuwd.

Hoe vaak worden vrouwen geil, Man zoekt vrouw om te neuken,